SKAL JEG VÆLGE FLEECE ELLER FROTTÉ ?

Skal jeg vælge fleece eller frotté ?

Mange spørger os, hvad de skal vælge som inder-for til deres vindtætte badekåbe. Du kan vælge imellem fleece eller frotté - men hvad er egentlig forskellen?  

Hos NORDBAEK elsker vi alle vores produkter, og – ligesom med børn – er det umuligt for os at vælge en favorit. Når dét er sagt, så er alle vores produkter lavet til forskellige formål, behov og præferencer med forskellige typer af kunder i tankerne. 
 
Og netop vores søde kunder, og især kommunikationen med jer, er vi særligt taknemmelige over, og vi modtager dagligt en masse gode spørgsmål fra jer vedrørende vores produkter - men der er især ét spørgsmål, der går igen; skal jeg vælge en frotté- eller fleece-morgenkåbe?
 
Om man foretrækker den ene type fremfor den anden, er en meget individuel sag. Derfor har vi besluttet os for at gøre det endnu lettere for dig at vælge lige præcis det NORDBAEK-produkt, der passer allerbedst til dig og din livsstil. Læs med herunder :)

 

FLEECE

Vores damekåber med fleece fås i 6 smukke farver
 
Kort fortalt så er fleecebadekåben lavet til dig, der gerne vil holdes varm i længere tid, efter du har tørret din krop med et håndklæde – fleece absorberer nemlig ikke vand. Det betyder derfor også, at du med en fleecebadekåbe roligt kan tage termokanden under armen, for kåbens vindtætte skal kombineret med det silkebløde fleecefor, vil holde dig varm i timevis og forlænge den friske følelse, du har i kroppen efter at have vinterbadet. 
 
Den største fordel ved fleece: Vores NORDBAEK fleecekåbe holder dig varm, selv længe efter du er kommet op af det kolde vand – bare husk også at medbringe et håndklæde, så du kan tørre dig, inden du tager kåben på :)

Fleecekåben vejer ca. 150 gram mindre end frottékåben, og kan derfor være lettere at transportere i tasken. 

Damekåber i fleece

Herrekåber i fleece

 

FROTTÉ

Vores damekåber med frotté fås i 3 smukke farver

Vores øko-tex frottébadekåbe fungerer fuldstændig som et blødt håndklæde, der svøber din krop og absorberer vandet fra din hud, så du selv på kolde og blæsende dage hurtigt bliver tør og varm igen. Det betyder, at frotté er det bedste valg for dig, hvis du bedst kan lide at springe i vandet og hoppe direkte i badekåben bagefter. Skal du sidde og nyde en varm kop, når badeturen er slut, skal du være opmærksom på, at kåben føles lidt fugtig fra at have suget vanddråberne væk fra din hud. Frottékåben vejer lidt mere end fleecekåben - dog kun ca. 150 gram. For mange føles det trygt og omsluttende med en kåbe, der vejer lidt mere. 
 
Den største fordel ved frotté: Du behøver ikke at medbringe et håndklæde – vores bløde, vandabsorberende og vindtætte frottébadekåbe er alt, du har brug for til dit hurtige morgendyp.

Frotté bliver også kaldet håndklædestof i daglig tale. 

Damekåber i frotté

Herrekåben i frotté

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres