GRATIS FRAGT i DK på ordrer over 498 kr - GRATIS RETUR i DK på ordrer over 1.750 kr - JULEGAVER: Vi bytter indtil 31. januar 2020 :)

NORDBAEKs historie


 

 

NORDBAEKs historie starter en kold, blæsende vinterdag i 2017 på nordstranden i Vedbæk (deraf vores navn), hvor vi var nede for at bade. Der hang store istapper på badebroen, og det var bidende koldt.

Som så mange gange før talte vi om behovet for en lækker varm og ikke mindst vindtæt kåbe at svøbe os i, når vi kom op af vandet. På ønskelisten stod også luffer til at holde hænderne varme og en tætsiddende hætte. 

Tanken blev hos os igennem resten af vinterbade-sæsonen og i august 2017 besluttede vi os endelig for at gøre drøm til virkelighed og kaste os ud i et nyt, spændende eventyr sammen. Vi ønsker med NORDBAEK at levere de produkter, som gør oplevelserne ved havet endnu bedre. 

Vi glæder os allerede over at se en masse kvinder og mænd med NORDBAEKs produkter - når I vinterbader, sidder i båden, på terrassen eller et helt fjerde sted, hvor I har lyst til at føle jer varme og velklædte på samme tid. Damekåben var vores allerførste produkt, som heldigvis allerede er akkompagneret af et jumpsuit, en herrekåbe, lækre badesko, praktiske fodmåtter og en stor rummelig taske. 

Se NORDBAEKs produkter her

Se anmeldelser af NORDBAEK på Trustpilot her

Vi har mange flere fine idéer på tegnebrættet, men byd endelig ind med nye produkter, som I savner - også til forår og sommer. Skriv til os på hello@nordbaek.com


Swim & Smile
Ida & Barbara