Er det ønskede produkt udsolgt? Pre-order funktionen virker desværre ikke i øjeblikket, men du kan bestille via email: help@nordbaek.com // Product pages are currently not available in English. Please contact us via email if you need assistance or want to pre-order a sold out item: help@nordbaek.com

NORDBAEKs historie


 

 

NORDBAEKs historie starter en kold, blæsende vinterdag i 2017 på nordstranden i Vedbæk (deraf vores navn), hvor vi var nede for at bade. Der hang store istapper på badebroen, og det var bidende koldt.

Som så mange gange før talte vi om behovet for en lækker varm og ikke mindst vindtæt kåbe at svøbe os i, når vi kom op af vandet. På ønskelisten stod også luffer til at holde hænderne varme og en tætsiddende hætte. 

Tanken blev hos os igennem resten af vinterbade-sæsonen og i august 2017 besluttede vi os for at gøre drøm til virkelighed og kaste os ud i et nyt, spændende eventyr sammen. Vi ønsker med NORDBAEK at levere kvalitetsprodukter, der gør vinter- og helårsbadningen endnu bedre. 

Vi glæder os allerede over at se en masse kvinder og mænd med NORDBAEKs produkter - når I vinterbader, sidder på terrassen, går tur i skoven eller noget helt fjerde, hvor I har lyst til at føle jer varme og velklædte på samme tid. Damekåben var vores allerførste produkt, som heldigvis allerede er akkompagneret af et jumpsuit, en herrekåbe, lækre badesko, praktiske fodmåtter og en stor rummelig taske. 

Se NORDBAEKs produkter her

Se anmeldelser af NORDBAEK på Trustpilot her

Vi har mange flere fine idéer på tegnebrættet, men byd endelig ind med nye produkter, som du savner - også til forår og sommer. Skriv til os på hello@nordbaek.com


Swim & Smile
Ida & Barbara

 

 

 

 

 

 


Dansk