NORDBAEKs historie starter en kold, blæsende vinterdag i 2017 på nordstranden i Vedbæk, hvor vi var nede for at bade. Der hang store istapper på badebroen, og det var bidende koldt.

Som så mange gange før talte vi om behovet for en lækker varm og ikke mindst vindtæt kåbe at svøbe os i, når vi kom op af vandet. På ønskelisten stod også luffer til at holde hænderne varme og en tætsiddende hætte. 

 

 (På billedet har vi vores sommerkåber på)

 

Tanken blev hos os igennem resten af vinterbade-sæsonen og i august 2017 besluttede vi os for at gøre drøm til virkelighed og kaste os ud i et nyt, spændende eventyr sammen.

Navnet NORDBAEK kom til os - efter utallige brainstorm-processer på vores strand :) og er en sammentrækning af NORDstranden og vedBAEK, som netop er den strand, hvorfra vi bader året rundt - både sammen og med vores veninder og familier. 

Designet af vinterbadere til vinterbadere: 

Vores designmantra her i NORDBAEK er, at man sagtens kan være velklædt, selvom man er praktisk klædt på til al slags vejr. Vi designer selv alle vores produkter og lægger en ære i kun at sætte det i produktion, som vi mener, kan gøre oplevelserne i naturen endnu bedre. Vi bruger tid på idé- og produktudvikling, mange timers brugerundersøgelser og tests i materialer ligger bag, og så sætter vi en ære i, at de praktiske features (funktionaliteter) i vores produkter er helt i top. Det er ofte dem, der gør hele forskellen, såsom ærmerne med indbyggede luffer og magnetlukningen, som er genial med kolde hænder. Vi laver kun de allerbedste produkter i den højeste kvalitet, som vi selv elsker at bruge.

Vi glæder os over at se så mange kvinder, mænd og store børn bruge vores produkter, til helårs- og vinterbadningen, hygge på terrassen, gåturene i skoven, cykelturen i byen eller weekendturen i båden. Vi er glade for at opleve at vores produkter appellerer til alle aldre, og at vores ting kan være med til at forlænge den skønne oplevelse i naturen - ved havet, i skoven og i sommerhuset. 

Se NORDBAEKs produkter her

Se anmeldelser af NORDBAEK på Trustpilot her

Tusind tak for din interesse i NORDBAEK - den sætter vi stor pris på. Vi ønsker dig mange gode oplevelser i naturen. 


Swim & Smile
Ida & Barbara

 

 

(Her bader vi i grødis, som føles som at bade i en stor slushice drink ;)