MOR ER EN SUPERHELT

Mor er et af de mennesker, der har været med til at forme os allermest.

Mors dag er en anledning til at fejre de kvinder i vores liv, der har været (måske) allermest med til at gøre os til de mennesker, vi er i dag. Uden mødre var vi her ikke.

 

Vi er begge mødre med stort M her i NORDBAEK.

 

Ida har to børn. Hendes datter, Regitze, som lige er startet i gymnasiet sammen med Barbaras bonusdatter, Kaya. Derudover har Ida en skøn søn, Christoffer, som elsker at spille basketbold.

 

Barbara har fem børn; Udover Kaya, har hun Matt, som er ved at afslutte Folkeskolen i 9. klasse sammen med bonussønnen, Storm. Derudover har Barbara en datter, Camille, der elsker at spille tennis med veninderne. Celine er hendes yngste datter på 10 år, som elsker dyr og at være udenfor i naturen.  

 

Vi ved - om nogle - at Mor er den bedste i verden - og også nogle gange den allerværste i verden, hvis vi spørger nogle af vores søde, stædige og selvoptagede teenagers ;)


Som mødre, ved vi også, at vi ville gå til verdens ende for dem alle til hver en tid. Og vi synes faktisk, at vi nogle gange gør det.

 

Mors dag er den dag på året, hvor vi stopper op og sætter pris på alt det, som Mor har gjort for os igennem årene. Lige gyldig om vi er 10 eller 70 år.

 

Vi har talt om, at mødre jo i virkeligheden er superhelte.

 

Vi har samlet lidt beviser på, at din Mor jo faktisk nærmest har overnaturlige kræfter:

 

1. Uden mødre – ingen liv

Det er en kendsgerning, at uden mødre ville der ikke være liv på denne jord. Mødre spiller en afgørende rolle i at give liv og sikre, at deres afkom overlever og trives. Uden mødre ville mange arter simpelthen ikke eksistere. Mødre bærer deres barn i livmoderen og udfører en afgørende rolle i de første leveår ved at give næringsstoffer, som er afgørende for barnets overlevelse og vækst. Mødre er ved deres barns side, når de starter på deres rejse igennem livet.

 

2. Mødre har øjne i nakken

Hvordan kan det være, at mødre altid ved, hvad der foregår, selv når vi prøver at skjule det? Det er fordi mødre har øjne i nakken. De kan se igennem løgne og de ved altid hvor en ting ligger, hvis du ikke selv kan finde den.

 

3. Mødre er verdens bedste multi-taskere

Mødre kan lave flere ting på én gang. Hun kan lave mad, rydde op, holde babyen på venstre arm, alt imens hun rører i gryden med højre, lige hjælpe den store med lektier, huske at hente det barnet, der er til sport på det rigtige tidspunkt, samt at lægge svømmetøjet klar til i morgen og huske at sønnike skal på tur i overmorgen.

 

4. Mødre kan redde dagen

Mødre har evnen til at læse deres børns behov, nærmest inden de er opstået. Mødre kan tackle enhver situation og udfordring og giver aldrig op. De kan helbrede et hjerte, der er gået itu eller puste magi på et sår på knæet. De kan overvinde enhver forhindring. Og så kan de på forunderlig vis altid finde den ting, som ingen andre kan finde i hjemmet.  

 

"TING ER IKKE VÆK FØR MOR IKKE KAN FINDE DEM" 

 

5. Mødre kan jonglere flere roller

Mødre er ikke kun mødre. De er også koner, kærester, søstre, døtre, veninder og karrierekvinder. Der er i stand til at jonglere alle disse roller samtidig og stadig give kærlighed og opmærksomhed til deres familie.

 

6. Mødre har et uendeligt forråd af kærlighed

Mødre har uendelig kærlighed for deres børn. Det kaldes ubetinget kærlighed. Uanset hvor meget du har dummet dig, så vil din Mor elske dig og stå ved din side. Hun vil altid være der for dig i tykt og tyndt. Hun er altid lige rundt om hjørnet, hvis du rækker ud og beder om hendes hjælp.

 

Mors dag er den dag, hvor vi fejrer kvinderne i vores liv. Hvis du kender en af dem, så kan du overveje at glæde hende med en gave på denne dag. Vi lover at sende så hurtigt som muligt.  

Hvis du vil give en gave fysisk på Mors dag, som i år falder på søndag d. 14. maj, skal du regne med at lægge din ordre senest torsdag d. 11. maj kl. 14. En ordre lagt fredag d. 12. maj kan højst sandsynligvis også nå frem til en pakkeshop i nærheden af dig, men vi er ikke herre over vores fragtfirma, så vi anbefaler varmt at gå efter torsdag d. 11. maj - senest kl. 14. 

Vi ønsker dig den bedste maj måned og masser af skønne stunder med kvinderne i dit liv. 

Kærlig hilsen de to mødre, Ida & Barbara

BLIV INSPIRERET HER

BLIV INSPIRERET HER