VASKEANVISNINGER

Vores produkter er lavet i genanvendte materialer og oeko-tex, og vores produkter kan holde i mange år, når man passer godt på dem. Vi synes, at bæredygtighed også i høj grad handler om at passe godt på sine ting, fordi de holder længere, når de bliver slidt mindre af sæbe og høje temperaturer. 

Derfor anbefaler vi, at du vasker dine produkter, når der er behov, for det på følgende måde: 

Din Nordbaek kåbe eller jumpsuit kan vaskes på 30° med lav centrifugering med så lidt sæbe som muligt for at spare på miljøet.

Din kåbe hænges derefter til tørre på en bøjle eller over en stang / tørresnor. Hæng den gerne på vrangen, så tørrer den hurtigere, og er klar til næste dags badetur. 

Hvad angår dit nordiske hamamhåndklæde fra Nordbaek anbefaler vi, at du vasker det inden første brug. Det bliver blødere af en skånsom vask og suger bedre. Vask det på 30° med lav centrifugering og så lidt sæbe som muligt af hensyn til miljøet. Hæng håndklædet til tørre på en stang, så er det hurtigt klar til brug. 

Dine Nordbaek badesko kan skyldes i ferskvand engang imellem og lægges til lufttørring. Læg dem aldrig på et varmeapparat eller lignende varmelegeme. 

God fornøjelse :)