PAS GODT PÅ DIN NORDBAEK

VASKEANVISNINGER & GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLDELSE AF DIN NORDBAEK

For os handler bæredygtighed også om at passe godt på sine ting. 

Vi er stolte over, at vi har lavet en kollektion, som stadig holder - både designmæssigt og i kvalitet. 

Nogle af vores allerførste kunder går stadig rundt i den NORDBAEK kåbe, de købte i 2017 og den er stadig varm, vindtæt og pæn. 

Vi tænker, at det skyldes to ting: 

God kvalitet og god vedligehold. 

Her er derfor et par tips til hvordan du bedst passer på din NORDBAEK: 

Alle vores produkter kan vaskes. Men hvis der kun er tale om en lille plet, kan denne fjernes let på alle produkter med en karklud med lidt mild sæbe på - på den måde sparer du en vask, hvis produktet i øvrigt var rent. 

Generelt anbefaler vi , at du bruger så lidt sæbe og så lave temperaturer, som muligt, da det ellers slider unødigt på tøjet/grejet. 

Derfor anbefaler vi, at du vasker dine produkter, når der er behov for det på følgende måde: 

Din NORDAEK kåbe eller jumpsuit i quilt kan vaskes på 30° med lav centrifugering med så lidt sæbe som muligt for at spare på både kåbe og miljø.

Din kåbe hænges derefter til tørre på en bøjle eller over en stang / tørresnor. Hæng den gerne på vrangen, så tørrer den hurtigere, og er klar til næste dags badetur. 

Hvad angår dine sommerkåber eller dit nordiske hamam-håndklæde fra NORDBAEK anbefaler vi, at du vasker det inden første brug - så bliver de(t) blødere og suger bedre. Det bliver blødere af en skånsom vask og suger bedre.

Vask det på 30° med lav centrifugering og så lidt sæbe som muligt af hensyn til miljøet. Hæng håndklædet til tørre på en stang, så er det hurtigt klar til brug. Alternativt kan du tørretumble hamam-håndklædet i 5 min. - og dernæst tage det ud og hænge det op, så sparer du både på strømmen og håndklædet, men får stadig samme bløde resultat. 

Dine NORDBAEK badesko kan skyldes i ferskvand engang imellem og lægges til lufttørring. Læg dem aldrig på et varmeapparat eller lignende varmelegeme. 

Hvis du vurderer, at de har brug for lidt sæbe, kan du enten lægge dem kortvarigt i blød i Rodalon og dernæst vaske dem med mild sæbe - i hånden. Eller købe en speciel type sæbe, som kaldes "våddragt-sæbe", som du kan vaske dem i. Vask dem ikke i maskine. 

Vores produkter er lavet i genanvendte materialer og oeko-tex, og kan holde i mange år, når man passer godt på dem.

 

Skriv endelig til os, hvis du har andre specifikke spørgsmål. Skriv til help@nordbaek.com :) 

 

Rigtig god badelyst og fornøjelse :)

 

 

BLIV INSPIRERET HER