WILD SWIMMING

Det er ikke kun i Danmark og Norden, at vi elsker vinterbadning. På engelsk hedder vinterbadning for eksempel alt lige fra wild swimming, wild water swimming, cold water swimming til winter swimming. Det er fordi vinterbadning faktisk er mange forskellige ting ude i den vide verden. 

Ofte tror vi her i Norden, at vinterbadning er en nordisk tradition. Det er det faktisk ikke. I generationer efter generationer har det været enten en daglig eller ugentlig tradition at tage med familien eller vennerne ud i naturen for at opnå det kolde gys i lande fra Canada, østkysten i USA, Frankrig, Tyskland, Island, England, Irland og mange andre steder. Og selvfølgelig alle de nordiske lande, med Finland i spidsen. 

Vi hører nogle gange fra vores kunder om deres svømmeoplevelser og vi har lært, at der svømmes og bades på mange forskellige måder rundt omkring i verden:

Om det er wild swimming down-stream i Themsen med rygsæk på, svømmeture med vennerne i floderne i Irland, iskolde svømmeture i franske bjergsøer, kold badning i uopvarmede swimming pools i europæiske storbyer, sauna og havbadeture på Island og i Finland, hakke-hul-på-isen i Norge og Sverige.

Der er mange måder at vinterbade på. Men én ting er fælles for dem alle: Det samler venner og familier omkring skønne og sunde oplevelser i naturen - ved havet, floden eller søen. 

TIPS til grej, som kan gøre oplevelsen endnu bedre

Vi ønsker dig en skøn svømmeoplevelse :)